Fladder

 

Fladder wil zich graag voorstellen.

In februari 2007 ben ik (Gemma Klop-van Buuren) het diepe in gesprongen bij de Goudse Clownschool. Patrick van den Boom heeft me wakker geschud en is de passie voor de clownerie geboren. Het clownvirus heeft me niet meer losgelaten en met heel veel plezier en passie zet ik mijn rode neus op.

De jaartraining 2009/2010: “21 dagen rond je clown” en het 2e jaar: “De kern van je Clown” zijn hele bijzondere ervaringen geweest waardoor Fladder en Gemma beide enorm zijn gegroeid.

Fladder verwonderd zich, vindt alles mooi en leuk, zeer enthousiast maar ook stil aan het genieten, afwachtend. Ze durft nu dingen te doen die voor Gemma een stapje te ver zijn. Nu houd ik de spelvaardigheden bij door de 8 woensdagavonden en 3 zaterdagen die voor/door/met het collectief georganiseerd worden zoveel mogelijk te volgen en natuurlijk zoveel mogelijk te spelen. Of zoals Margreet Derks het noemt: Vlieguren maken. Het leukste wat er is!!

Inmiddels heb ik op veel verschillende plekken en voor veel verschillende doelgroepen mijn rode neus mogen opzetten. Cadeautjes blijven de reacties van het publiek. Zowel de positieve als de negatieve omdat deze voeding geven aan mijn/ons spel.

 Posted by at 22:37