Wat we doen

 

Onze clownerie is zo veelzijdig als de clowns zelf; hier is een overzicht van wat we doen – en wat we graag voor u doen:

Thema-clownerie

Al is het thema nog zo gek… Clownsenzo kan er een vrolijke draai aan geven, of het nu een gebeurtenis betreft uit de oertijd of uit de toekomst…
We denken graag mee over uw speciale thema en zetten er graag de neus voor op.

Feesten

Wil je dat een vrijgezel de avond voor het huwelijk nooit meer vergeet? Laat de avond of dag dan door Clownsenzo verzorgen.Of wilt u de gasten op een bruiloft laten ontdekken hoe de clown in henzelf eruit ziet? Wij helpen graag!

Traditioneel zijn clowns niet weg te denken bij een kinderfeest, toch? Als u iets ander wilt dan een ballonnenvouwclown dan moeten we beslist eens praten.

Al diverse keren hebben we geholpen om een winkel te (her) openen en daar wordt nog steeds over nagepraat!

Optredens

De meeste van onze optredens zijn pure improvisatie en de kunst is om iedere omstandigheid om te toveren tot een vrolijke of prikkelende boel. Maar soms verzorgen we een compleet programma tijdens optredens.

Veel succes hebben we met improvisatie-theater, waar het publiek mede bepaalt wat onze clowns op het podium allemaal meemaken. Veel bezoekers hebben ons al bezig gezien in diverse kleinere zalen.

Zorgclownerie

Een aantal van onze clowns heeft werkervaring met zorgbehoevenden en we passen clownerie al vele jaren toe in de zorg. We zijn bij uitstek ervaren in de omgang met kwetsbare personen en weten door vasthoudendheid en creativiteit vaak net die ene glimlach aan mensen te ontlokken of hen eventjes uit een isolement te halen.

 Posted by at 13:23